Produk

  • Stamping Aluminum

    Stamping Aluminium

    Keuntungan Bagian Stamping Amarga proses pers asring ditindakake ing suhu kamar, iki uga diarani stamping adhem. Pembentukan stamping minangka salah sawijining metode pamrosesan tekanan logam. Iki minangka teknologi rekayasa materi sing adhedhasar teori deformasi plastik logam. Bahan baku kanggo proses stamping umume sheet utawa strip, mula diarani stamping metal sheet. (1) Akurasi dimensi bagean stamping dijamin dening cetakan, lan nduweni ...
  • Injection Molds Parts

    Injeksi bagean cetakan

    Minangka cetakan injeksi plastik terkemuka ing China, kita duwe spesialisasi kanggo nggawe macem-macem cetakan injeksi plastik kanggo otomotif, peralatan rumah tangga, peralatan medis, elektronik lan peralatan olahraga, uga aplikasi OEM industri umum. Perusahaan kami kalebu area lokakarya luwih saka 3.800 meter persegi, diubengi transportasi sing trep. Saiki, klompok kita tekan luwih saka 150 produsen alat sing apik ing China lan aset modal nganti luwih saka 15 yuta RMB. Kapasitas kita yaiku ...
  • Zinc Alloy Die Casting

    Casting Paduan Seng

    Die casting Apa sing diarani casting? Pengecoran tekanan diarani metode casting casting, ing endi cairan paduan cair diwutahake menyang ruang tekanan, rongga cetakan baja diisi kanthi kacepetan dhuwur, lan cairan paduan dikencengi kanthi tekanan kanggo mbentuk casting. Keuntungan lan kerugian casting casting: Kauntungan: efisiensi produksi berkualitas tinggi rega apik Kerugian: bahan sing diwatesi mung timah tembaga timah magnesium seng bisa digunakake kanggo casting nganti saiki. Expe ...
  • Aluminum Alloy Die Casting

    Casting Paduan Aluminium

    Desain khusus ditampa. Pesenan OEM / ODM olèh. Kita khusus ngasilake miturut spesimen utawa cetakan klien. Hubungi kita kanthi bebas minangka kanca sing apik yen sampeyan seneng karo produk lan layanan. Pabean casting presisi presisi tinggi Cetakan sing nyiapake lan nggawe rongga Tunggal / rongga muti kanggo bagean sing padha / rongga kulawarga 2-3 cetakan diganti kanggo bahan pertukaran SKD61, H13, Dievar, QDN, 8407, 2234V, TQ1, 2343, 45 # Baja , lan liya-liyane Akurasi dimensi ...
  • Carbon Steel CNC Machining

    Mesin Baja Karbon Baja

    Pesenan Kecil Mesin Lathe CNC Nguripake Gambar Alat Spare Presisi Tinggi Jeneng Produk Pesenan Kecil Mesin Lathe CNC Turning Drawing Precision High Spare Parts Material stainless steel, aluminium, kuningan, baja, tembaga, plastik, lsp. Anodizing perawatan permukaan, pad-printing, electroplating, lukisan , blasting pasir, mirror-polishing, lsp. Certificate ISO9001, SGS, TS16949, ROHS Proses ngowahi, pabrik, pengeboran, grinding, polesan lan sapanunggalane; Lingkup bisnis mesin CNC, casting, dheweke ...
  • Stainless Steel CNC Machining

    Mesin CNC Stainless Steel

    Spesifikasi: Jeneng Produk: Dongguan Precision Custom Steel Steel Metal CNC Turning Material Material: stainless steel, aluminium, kuningan, baja, tembaga, plastik, lsp. Perawatan Permukaan: anodizing, pad-printing, electroplating, lukisan, mirror -polishing, lsp. Sertifikat: ISO9001, SGS, TS16949 Proses: ngowahi, panggilingan, ngebur, mecah, polesan lan sapanunggalane; Lingkup bisnis: Mesin CNC, prototipe plastik, cetakan plastik Pangiriman: 7-15 dina sawise ...
  • Plastic CNC Machining

    Mesin Plastik CNC

    Bagian mesin CNC biasane digunakake kanggo proyek sing mbutuhake siji-off nganti atusan bagean. Saka plastik nganti logam, saka jumlah sethithik nganti kebutuhan produksi massal utawa minangka sambungan bridging ing antarane desain konsep lan produksi lengkap, uga siji pesanan pra-produksi kanthi jumlah khusus Bahan Baja karbon, baja paduan, tembaga, stainless steel, lsp . Ukuran M2-M36. Disesuaikan miturut gambar sampeyan. Layanan OEM, desain, Passivation perawatan lumahing khusus ...
  • EDM Machining Accessories

    Aksesoris Mesin EDM

    Bagian Mesin EDM Dhasar proses EDM gampang banget yaiku percikan listrik digawe ing antarane elektroda karo bahan konduktif listrik, biasane ditrapake kanggo sawetara kunci utama, cetakan plastik, undercut lan area cilik, lan liya-liyane, fasilitas kita kemampuan kanggo kerjane kerjane nganti 16 inci, lan sudut taper nganti 30+ derajat, Kita bisa ngatasi bagean nganti 25,6 "x 16" x 17,75 pi bahan kerja. Nglereni kawat sing apik bisa ngasilake wujud lan sudut sing sejatine nganti ...
  • ALuminum CNC Turning Components

    Komponen Nguripake ALuminum CNC

    Bagian Puteran CNC: Mesin bubut CNC ngaktifake puteran plastik lan logam kanthi kecepatan dhuwur lan kualitas dhuwur. Proses puteran ngidini nggawe géométri eksternal rumit lan bolongan internal. Kapasitas balik kita kasedhiya kanggo siji-off nganti produksi komponen sampeyan. Uga mesin panggilingan panggilingan kanthi menara alat kanthi efisiensi luwih dhuwur. Kauntungan mesin panggilingan giliran (1) Cekak rantai proses produksi produk lan tingkatake efisiensi produksi. Tur ...
  • Aluminum CNC Milling Parts

    Bagian Pengilangan CNC Aluminium

    Napa milih kita: 1.Kami pabrik kanthi pengalaman mesin cnc luwih saka 20 taun. 2. Proksi 95% produk langsung diekspor menyang Amerika Serikat / Kanada / Australia / Inggris / Prancis / Jerman / Bulgaria / Polandia / Italia / Walanda… Kualitas terjamin. 3. Umume mesin kita dituku saka Amerika Serikat lan Jepang, kayata merek HAAS (sumbu 3, mesin penggilingan cnc 4-asxis), Brother, TSUGAMI (mesin putar 6 sumbu), Miyano lan liya-liyane. dadi kita bisa nggawe bagean presisi tinggi miturut syarat toleransi sampeyan. 4 ....