Lokakarya

Lokakarya mesin CNC

Lokakarya mesin organisasi CNC sing apik dilengkapi peralatan khusus, sing bisa memenuhi kapasitas pelanggan lan sarat kualitas produk. Mesin 4 sumbu CNC lan mesin 5 sumbu CNC cocog kanggo bagean mesin rumit, nyuda clamping, lan njamin kualitas produk; Liwat proses kompleks ngowahi lan panggilingan, bagean-bagean kompleks bisa dirampungake.

Lokakarya mesin bubut CNC

Lokakarya mesin bubut CNC cocog kanggo pabrik kabeh jinis komponen presisi, kayata bagean presisi stainless steel, bagean presisi paduan aluminium, bagian presisi paduan tembaga; Mesin bubut CNC bisa nyukupi kebutuhan mesin produk presisi gedhe, mesin bubut otomatis luwih cocog kanggo manufaktur bagean poros presisi, kayata bagean presisi poros dawa, manufaktur poros sekrup presisi, lsp.

Bengkel stamping

Kanthi macem-macem lokakarya mesin stamping presisi saka 30T nganti 200T, kita bisa entuk kabutuhan mesin presisi kayata stamping terus-terusan, stamping kecepatan tinggi, lan stempel hidrolik, lsp.

Lokakarya ngolah modul radiator

Pemrosesan modul disipasi panas minangka produk utama perusahaan suwene pirang-pirang taun, proses produksi sing diwasa, garis perakitan sing lengkap, lan kendali zona suhu 10 saka garis solder refow kanggo mesthekake kinerja stabil modul sink panas.

Ana macem-macem jinis radiator, kalebu radiator seri sirkulasi angin lan radiator seri sirkulasi banyu. Produk utama kalebu radiator LED, radiator CPU, radiator keamanan, radiator elektronik, radiator inverter, lsp.