Babagan Kita

Dongguan Walley Machinery Technology Co., Ltd. didegaké ing wulan Juni 2002, independen saka departemen pasar jaban rangkah mesin qianrunshun. Dununge ana ing Kota Changping, Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi kemampuan komprehensif sing kuat ing pamrosesan bagean mesin presisi, desain peralatan, pengembangan lan produksi, lan desain lan pangembangan radiator. Proses produksi utamane kalebu mesin presisi CNC, pemrosesan bubut CNC, lan Stamping sing nggawe, paku keling, perakitan, lan liya-liyane. Produk kasebut kalebu: proses peralatan peralatan medis, pamroses bagean peralatan komunikasi, pamrosesan bagean-bagean mobil, pamrosesan produk militer, pamrosesan konektor, radiator proses modul lan lapangan liyane.

motllin

Kanthi layanan berkualitas tinggi lan reputasi apik, Wally terus maju ing industri mesin presisi CNC. Ora mung terus ningkat ing pamrosesan bagean sing ora standar, nanging uga menehi kemajuan gedhe ing proses modul presisi, pamrosesan produk radiator, pamrosesan presisi, lsp. Nyedhiyakake layanan tambah nilai kanggo para pelanggan ngrampungake pengadaan siji-sijine.

Jaminan kualitas

Kita mesthi ngetrapake prinsip nyedhiyakake pelanggan produk sing paling apik kanthi rega sing cukup. Kita ngontrol kualitas produk kanthi nggabungake "pencegahan" lan "inspeksi", nyedhiyakake teknologi kontrol kualitas sing aman lan andal kanggo produksi, ngiringan mesin presisi CNC, casting casting lan proses stamping, lan ngrampungake kapercayan sampeyan.

Pendhidhikan lan latihan minangka cara paling apik kanggo njamin output bakat. Kita rutin nganakake seminar lan rapat sinau kanthi kualitas kanggo ningkatake katrampilan profesional personel mutu, nguwasani teknologi paling anyar lan nyukupi sarat katrampilan ing kiriman sing beda.

 

Kualitas apik minangka karakter sing apik, kualitas apik yaiku ngupayakake Wally kaya biasane!

DSC_0031
DSC_0077
DSC_0037