Hubungi Kita

CONTACT US

Dongguan Voerly Machinery Technology CO., Ltd.

contact us

Kasedhiya jam 9 esuk nganti 6 sore

0769-82828342

HUBUNGI KAMI

Alamat

Kamar 816, No. 12, Changping Avenue, Changping Town, Kota Dongguan, Provinsi Guangdong, China 523570

Telpon

Dhukungan: 0086-18565767889

WhatsApp: 008618565767889

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita