Bagian Mesin CNC

  • Carbon Steel CNC Machining

    Mesin Baja Karbon Baja

    Pesenan Kecil Mesin Lathe CNC Nguripake Gambar Alat Spare Presisi Tinggi Jeneng Produk Pesenan Kecil Mesin Lathe CNC Turning Drawing Precision High Spare Parts Material stainless steel, aluminium, kuningan, baja, tembaga, plastik, lsp. Anodizing perawatan permukaan, pad-printing, electroplating, lukisan , blasting pasir, mirror-polishing, lsp. Certificate ISO9001, SGS, TS16949, ROHS Proses ngowahi, pabrik, pengeboran, grinding, polesan lan sapanunggalane; Lingkup bisnis mesin CNC, casting, dheweke ...
  • Stainless Steel CNC Machining

    Mesin CNC Stainless Steel

    Spesifikasi: Jeneng Produk: Dongguan Precision Custom Steel Steel Metal CNC Turning Material Material: stainless steel, aluminium, kuningan, baja, tembaga, plastik, lsp. Perawatan Permukaan: anodizing, pad-printing, electroplating, lukisan, mirror -polishing, lsp. Sertifikat: ISO9001, SGS, TS16949 Proses: ngowahi, panggilingan, ngebur, mecah, polesan lan sapanunggalane; Lingkup bisnis: Mesin CNC, prototipe plastik, cetakan plastik Pangiriman: 7-15 dina sawise ...
  • Plastic CNC Machining

    Mesin Plastik CNC

    Bagian mesin CNC biasane digunakake kanggo proyek sing mbutuhake siji-off nganti atusan bagean. Saka plastik nganti logam, saka jumlah sethithik nganti kebutuhan produksi massal utawa minangka sambungan bridging ing antarane desain konsep lan produksi lengkap, uga siji pesanan pra-produksi kanthi jumlah khusus Bahan Baja karbon, baja paduan, tembaga, stainless steel, lsp . Ukuran M2-M36. Disesuaikan miturut gambar sampeyan. Layanan OEM, desain, Passivation perawatan lumahing khusus ...
  • EDM Machining Accessories

    Aksesoris Mesin EDM

    Bagian Mesin EDM Dhasar proses EDM gampang banget yaiku percikan listrik digawe ing antarane elektroda karo bahan konduktif listrik, biasane ditrapake kanggo sawetara kunci utama, cetakan plastik, undercut lan area cilik, lan liya-liyane, fasilitas kita kemampuan kanggo kerjane kerjane nganti 16 inci, lan sudut taper nganti 30+ derajat, Kita bisa ngatasi bagean nganti 25,6 "x 16" x 17,75 pi bahan kerja. Nglereni kawat sing apik bisa ngasilake wujud lan sudut sing sejatine nganti ...
  • ALuminum CNC Turning Components

    Komponen Nguripake ALuminum CNC

    Bagian Puteran CNC: Mesin bubut CNC ngaktifake puteran plastik lan logam kanthi kecepatan dhuwur lan kualitas dhuwur. Proses puteran ngidini nggawe géométri eksternal rumit lan bolongan internal. Kapasitas balik kita kasedhiya kanggo siji-off nganti produksi komponen sampeyan. Uga mesin panggilingan panggilingan kanthi menara alat kanthi efisiensi luwih dhuwur. Kauntungan mesin panggilingan giliran (1) Cekak rantai proses produksi produk lan tingkatake efisiensi produksi. Tur ...
  • Aluminum CNC Milling Parts

    Bagian Pengilangan CNC Aluminium

    Napa milih kita: 1.Kami pabrik kanthi pengalaman mesin cnc luwih saka 20 taun. 2. Proksi 95% produk langsung diekspor menyang Amerika Serikat / Kanada / Australia / Inggris / Prancis / Jerman / Bulgaria / Polandia / Italia / Walanda… Kualitas terjamin. 3. Umume mesin kita dituku saka Amerika Serikat lan Jepang, kayata merek HAAS (sumbu 3, mesin penggilingan cnc 4-asxis), Brother, TSUGAMI (mesin putar 6 sumbu), Miyano lan liya-liyane. dadi kita bisa nggawe bagean presisi tinggi miturut syarat toleransi sampeyan. 4 ....