Bagian Pengilangan CNC Aluminium

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Napa milih kita:

1.Kami minangka pabrik kanthi luwih saka 20 taun pengalaman mesin cnc.

2. Kasedhiya 95% produk kita langsung diekspor menyang Amerika Serikat / Kanada / Australia / Inggris / Prancis / Jerman / Bulgaria / Polandia / Italia / Walanda… Kualitas terjamin.

3. Umume kita mesin dituku saka USA lan Jepang kayata nganggo merek HAAS (3-poros, 4-asxis cnc milling machine), Brother, TSUGAMI (6-poros mesin putar), Miyano lan liya-liyane. dadi kita bisa nggawe bagean presisi tinggi miturut syarat toleransi sampeyan.

4. Kita bisa uga ngontrol permukaan rampung kayata polesan / sikat / blasting pasir, anodisasi normal / harddet anodize, oksida ireng, plating (Chrome / Nikel / seng / emas / perak…)
5. Adhedhasar kualitas apik, layanan sing apik lan cathetan kredit sing apik, kita dipilih dadi pemasok KA dening Alibaba. Link ing ngisor iki sawetara saka kita riwayat transaksi ing Alibaba, sampeyan bisa ndeleng.

Mesin Voerly minangka pabrikan sing saya cepet, lan ngarep-arep bisa dadi mitra sampeyan mbesuk.

Kauntungan Mesin Kita

Penggilingan CNC ngidini kita mesin kanthi cepet lan akurat saka bahan stok sing sampeyan pilih, ing plastik utawa logam. Bentuk 2D lan 3D gampang digawe kanthi akurasi lan permukaan kanthi standar sing dhuwur. Kabeh operasi mesin penggilingan CNC diprogram kanthi offline nggunakake piranti lunak Delcam Powermill. Alat lan prangkat sing wis ditemtokake bisa mbantu supaya bisa diowahi lan akurasi. Kita nggunakake mesin TaiQun lan HURCO saka Taiwan uga sawetara merek Tionghoa lokal kanggo proyek sing rumit banget.

Kemampuan mesin kita

 

Precision saka potongan +/- 0,01mm , + / - 0,005mm
Format gambar JPEG, PDF, AI, DWG, DXF, IGS, STEP
Bahan sing kasedhiya Logam: baja karbon, baja paduan, stainless steel, Aluminium, Kuningan lsp.
Plastik: ABS, PMMA, PTFE, PE, POM, PA, UHMW, lsp.
Perawatan lumahing Logam: mecah, Poles, Lukisan, cetakan bicolor, Elektroplating, Percetakan layar, Wiresrawing, Ukiran laser, anodisasi lsp.
Plastik: grinding, Polishing, Lukisan, Electriclating cetakan bicolor, Percetakan layar, ukiran Laser lsp.
Fitur Prototipe Volume Produksi nganti Produksi
Precision Machining CNC Turning, Boring, Drilling, Countersinking, Thread Milling, Threading internal / external, Machining etc.

 

Kita terus ngupayakake nyedhiyakake produk paling apik kanggo para pelanggan adhedhasar rega sing cukup. Kita ngetrapake kontrol kualitas produk liwat kombinasi "pencegahan" lan "inspeksi", lan nyedhiyakake teknologi kontrol kualitas sing aman lan andal kanggo produksi. Mesin presisi CNC dikawal kanggo ngrampungake entri sampeyan.

Jaminan Kualitas

Pendhidhikan lan latihan minangka cara paling apik kanggo njamin output bakat. Voerly kanthi rutin nganakake seminar kanthi kualitas lan rapat sinau kanthi kualitas kanggo nambah katrampilan profesional personel sing berkualitas, nguwasani teknologi paling anyar, lan nyukupi kabutuhan katrampilan ing posisi sing beda.

Aplikasi:

Medis, Fotolistrik, Pasar otomatis, komunikasi, Aeroangkasa lan Pertahanan, Aeroangkasa, Keamanan, Mesin.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: