Sejarah

Riwayat pangembangan:

Oktober 2002

Pusat R&D lathe CNC sing diadegake, melu riset lan pengembangan, desain, produksi lan penjualan mesin bubut CNC;

Maret 2003

Kita nggawe pusat inspeksi presisi, lan kanthi cepet ngganti lan tuku peralatan inspeksi presisi kayata imager, altimeter loro dimensi lan CMM, ningkatake kapasitas produksi lan kemampuan kontrol kualitas;

Juni 2009

Perusahaan kasebut sukses ngenalake sistem manajemen mutu ISO9001 supaya gaweyan saben dinane luwih distandardisasi lan streamline;

September 2011

Spindle servo sukses dikembangake lan ditrapake kanggo sawetara teknologi paten;

Maret 2013

Sukses lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO / TS16949, lan wiwit ngembangake lan adol bagean presisi otomotif;

Agustus 2016

Perusahaan iki tuku macem-macem peralatan pangolahan presisi, saka presisi peralatan nganti kapasitas produksi wis ditambah;

September 2018

Perusahaan kasebut sukses ngenalake sistem manajemen lingkungan ISO14000, dadi standarisasi kemampuan kontrol lingkungan proses operasi, lan nggawe konsep pangembangan ilmiah

September 2020

Dongguan Walley Machinery Technology Co., Ltd. didegake kanggo nyedhiyakake solusi logam siji-sijine kanggo para pelanggan, kalebu proses, manufaktur, lsp.