Stamping

  • Stamping Aluminum

    Stamping Aluminium

    Keuntungan Bagian Stamping Amarga proses pers asring ditindakake ing suhu kamar, iki uga diarani stamping adhem. Pembentukan stamping minangka salah sawijining metode pamrosesan tekanan logam. Iki minangka teknologi rekayasa materi sing adhedhasar teori deformasi plastik logam. Bahan baku kanggo proses stamping umume sheet utawa strip, mula diarani stamping metal sheet. (1) Akurasi dimensi bagean stamping dijamin dening cetakan, lan nduweni ...