Mesin Baja Karbon Baja

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Urutan Lathe Mesin Lathe Pesenan Cilik Presisi Dhuwur Suku cadang

Jeneng Produk Urutan Lathe Mesin Lathe Pesenan Cilik Presisi Dhuwur Suku cadang
Materi stainless steel, aluminium, kuningan, baja, tembaga, plastik, lsp
Perawatan lumahing anodizing, pad-printing, electroplating, lukisan, blasting pasir, mirror-polishing, lsp
Sertifikat ISO9001, SGS, TS16949, ROHS
Proses ngowahi, pabrik, ngebur, mecah, polesan lan sapanunggalane;
Lingkup bisnis Mesin CNC, casting, sheet metal, ekstrusi aluminium lsp
Pangiriman 7-15 dina sawise deposit T / T 30%
Lamaran Industri otomotif, komputer, ponsel, komponen elektronik rumah tangga.

Perawatan lumahing

Bagian Aluminium Bagéyan Baja tahan karat Bagean Steel Bagean Plastik
anodized bening polesan pelapis seng / nikel / krom lukisan
warna anodized pasif oksida ireng plating krom
sandblast anodized sandblasting nitrida polesan
nyikat ukiran laser karburator sandblasting
polesan   perawatan panas ukiran laser

Keuntungan Kita

1. Kita bisa nyukupi kabutuhan produksi cilik utawa gedhe kanggo mesin cnc & cetakan plastik.
2. Tanggepan cepet sajrone 12 jam, dhukungan teknis luwih saka 10 insinyur.
3. Pengalaman sing sugih kerja sama karo perusahaan gedhe kayata apel, samsung, huawei, lsp., Sistem mutu wis diwasa banget.
4. Peralatan inspeksi lengkap, lan kabeh bagean sing diperiksa saka mriksa permukaan, ukuran, rata, elastisitas, lan kita bisa ngrancang perlengkapan pembuktian awake dhewe.
5. kita liwati ISO9001: 2008, lan kita uga bisa menehi laporan SGS.

FAQ:

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

ya Kita pabrik langsung, duwe mesin cnc & pabrik cetakan plastik dhewe luwih saka 10 taun.

P: Kepiye cara sampeyan ngontrol kualitas?

Kaping pisanan, pamriksan bahan dening IQC
2ND, dikirim menyang gudang.
Kaping 3, conto pamriksan kaping pisanan dening IPQC, lan pamriksan ing situs sajrone produksi saben rong jam kanthi maneka warna peralatan lan nggawe laporan kanggo cathetan
4, 100% diperiksa sadurunge dikirim.

P: Apa ana syarat pesenan minimal?

Yen kanggo mesin cnc, kita bisa nampa malah 1pc kanggo nyoba kualitas; yen bagean injeksi plastik, amarga bakal ana biaya cetakan, MOQ kudu dibahas ing antarane kalorone pihak kanggo nuduhake biaya cetakan.

P: Kepiye enggal bisa entuk penawaran rega?

Sawise entuk gambar rinci, kita bakal ngevaluasi lan nyedhiyakake siji penawaran kompetitif sajrone 24 jam.

Carbon Steel CNC Machining


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: