Mesin CNC Stainless Steel

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Bagian mesin stainless steel presisi

Spesifikasi:

Jeneng Produk: Dongguan Custom Precision Stainless Steel Metal CNC Turning Parts

Bahan: stainless steel, aluminium, kuningan, baja, tembaga, plastik, lsp

Perawatan lumahing: anodizing, pad-printing, electroplating, lukisan, mirror-polishing, lsp

Sertifikat: ISO9001, SGS, TS16949

Proses: ngowahi, pabrik, ngebur, mecah, poles lan sapanunggalane;

Lingkup bisnis: Mesin CNC, prototipe plastik, cetakan plastik

Pangiriman: 7-15 dina sawise deposit T / T 30%

Aplikasi: Industri otomatis, otomatisasi, komputer, ponsel, mesin, elektronik, medis, lsp.

Perawatan lumahing

Bagian Aluminium Bagéyan Baja tahan karat Bagean Steel Bagean Plastik
anodized bening polesan pelapis seng / nikel / krom lukisan
warna anodized pasif oksida ireng plating krom
sandblast anodized sandblasting nitrida polesan
nyikat ukiran laser karburator sandblasting

FAQ:

P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

ya Kita pabrik langsung, duwe mesin cnc & pabrik cetakan plastik dhewe luwih saka 20 taun.

P: Kepiye cara sampeyan ngontrol kualitas?

Kaping pisanan, pamriksan bahan dening IQC
2ND, dikirim menyang gudang.
Kaping 3, conto pamriksan kaping pisanan dening IPQC, lan pamriksan ing situs sajrone produksi saben rong jam kanthi maneka warna peralatan lan nggawe laporan kanggo cathetan
Kaping 4, 100% dipriksa sadurunge dikirim metu.

P: Apa ana syarat pesenan minimal?

Yen kanggo mesin cnc, kita bisa nampa malah 1pc kanggo nyoba kualitas; yen bagean injeksi plastik, amarga bakal ana biaya cetakan, MOQ kudu dibahas ing antarane kalorone pihak kanggo nuduhake biaya cetakan.

P: Kepiye enggal bisa entuk penawaran rega?

Sawise entuk gambar rinci, kita bakal ngevaluasi lan nyedhiyakake siji penawaran kompetitif sajrone 24 jam.

Prosedur Makarya:

* Sampeyan ngirim gambar utawa conto

* Kita nggawe conto lan ngirim menyang sampeyan

* Sampeyan mikir conto sing apik banjur pesen lan mbayar deposit 30%

* Kita miwiti nggawe produk

* Yen barang wis rampung, kita njupuk foto kanggo mriksa lan sampeyan banjur mbayar saldo

* Kita ngirim produk menyang perusahaan kurir


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: