Jaminan kualitas

line

Kita percaya tenan manawa ujung ngarep produk minangka prioritas utama kontrol kualitas. Liwat sistem IPQC pamriksan artikel pertama, pamriksaan proses lan pamriksa pungkasan, kualitas proses produksi bisa dikontrol lan ditingkatake kanggo njamin tingkat produk liwat;

Kanggo nyegah metu saka produk sing ora nduweni kualifikasi, kita nyiyapake inspeksi proses (FQC) kanggo nindakake pamriksa batch ing produk sing diproduksi kanthi proses sing padha lan mesin sing padha, lan produk kasebut bisa ditransfer menyang proses sabanjure sawise nduweni kualifikasi ;

Sadurunge warehousing, kita nyiyapake tim inspeksi produk (OQC, QA) rampung kanggo nindakake inspeksi kabeh produk. Sadurunge dikirim, kita nindakake inspeksi sampling babagan produk sing mumpuni, supaya produk kasebut kudu ing negara sing mumpuni nalika diekspor kanggo nyukupi kabutuhane pelanggan.

 

Pusat Tes

Kanggo mesthekake kualitas produk, Jixin kanthi sukses tuku instrumen tes presisi tinggi kayata imager, altimeter rong dimensi lan unsur kubik, lan nggawe pusat deteksi presisi, sing nyadari jangkoan lengkap deteksi produk wiwit saka ukuran ukuran nganti fungsi deteksi

Jaminan kualitas

Kita mesthi ngetrapake prinsip nyedhiyakake pelanggan produk sing paling apik kanthi rega sing cukup. Kita ngontrol kualitas produk kanthi nggabungake "pencegahan" lan "inspeksi", nyedhiyakake teknologi kontrol kualitas sing aman lan andal kanggo produksi, ngiringan mesin presisi CNC, casting casting lan proses stamping, lan ngrampungake kapercayan sampeyan.

Pendhidhikan lan latihan minangka cara paling apik kanggo njamin output bakat. Kita rutin nganakake seminar lan rapat sinau kanthi kualitas kanggo ningkatake katrampilan profesional personel mutu, nguwasani teknologi paling anyar lan nyukupi sarat katrampilan ing kiriman sing beda.

 

Kualitas apik minangka karakter sing apik, kualitas apik yaiku ngupayakake Wally kaya biasane!