Die Casting Parts

  • Zinc Alloy Die Casting

    Casting Paduan Seng

    Die casting Apa sing diarani casting? Pengecoran tekanan diarani metode casting casting, ing endi cairan paduan cair diwutahake menyang ruang tekanan, rongga cetakan baja diisi kanthi kacepetan dhuwur, lan cairan paduan dikencengi kanthi tekanan kanggo mbentuk casting. Keuntungan lan kerugian casting casting: Kauntungan: efisiensi produksi berkualitas tinggi rega apik Kerugian: bahan sing diwatesi mung timah tembaga timah magnesium seng bisa digunakake kanggo casting nganti saiki. Expe ...
  • Aluminum Alloy Die Casting

    Casting Paduan Aluminium

    Desain khusus ditampa. Pesenan OEM / ODM olèh. Kita khusus ngasilake miturut spesimen utawa cetakan klien. Hubungi kita kanthi bebas minangka kanca sing apik yen sampeyan seneng karo produk lan layanan. Pabean casting presisi presisi tinggi Cetakan sing nyiapake lan nggawe rongga Tunggal / rongga muti kanggo bagean sing padha / rongga kulawarga 2-3 cetakan diganti kanggo bahan pertukaran SKD61, H13, Dievar, QDN, 8407, 2234V, TQ1, 2343, 45 # Baja , lan liya-liyane Akurasi dimensi ...