Casting Paduan Seng

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Cast casting

Apa sing diarani mati?

Casting tekanan diarani casting casting

Cara casting mati ing endi cairan paduan cair diwutahake menyang ruang tekanan,

 rongga cetakan baja diisi kanthi kacepetan dhuwur, lan cairan paduan dikencengi kanthi tekanan kanggo mbentuk casting.

Zinc Alloy die casting (1)

Kaluwihan lan kerugian casting casting:

Kauntungan: rega efisiensi produksi sing apik kualitas apik
Kerugian: bahan sing diwatesi mung timah tembaga timah magnesium seng bisa digunakake kanggo casting nganti saiki.
Piranti sing larang, lan alat sing larang regane

Obrolan aliran mati: 

Perawatan permukaan casting casting:

1. Lukisan
2. Lapisan bubuk
3. Plating
4. Anodisasi oksida
5. Polishing, sanding
6. Lukisan minyak
7. Kepala blasting

Kerusakan utama casting casting

Ing njero: Stomata, bolongan nyusut, bolongan pasir, longgar
Lumahing: Retak, pemisahan kadhemen, jinis salah, billet gedhe banget, gelembung, celengan karbon, 
tancep cetakan, galur, sag, tilak, pockmark, scouring, retak, drum ndhuwur, tindikan

Die-casting minangka salah sawijining metode pambentuk logam sing paling maju. Kanthi paningkatan teknologi die-casting terus-terusan, 

paduan casting wis ora diwatesi mung ing logam non-ferrous kayata seng, aluminium, magnesium lan tembaga. Ukuran lan bobot mati-

bagean casting uga bakal saya mundhak nalika tenaga mesin casting bisa saya tambah, mula prospek mati casting jembar banget.

Proses casting mati nduweni Kaunggulan uga ana watesan. Kualitas, kualitas lan biaya produk 
diproses kanthi proses sing beda-beda beda. Cara milih pamrosesan produk sing pas 
proses ing proses produksi mbutuhake kita milih.

Cast casting

Apa sing diarani mati?

Casting tekanan diarani casting casting

Cara casting mati ing endi cairan paduan cair diwutahake menyang ruang tekanan,

 rongga cetakan baja diisi kanthi kacepetan dhuwur, lan cairan paduan dikencengi kanthi tekanan kanggo mbentuk casting.

Kaluwihan lan kerugian casting casting:

Kauntungan: rega efisiensi produksi sing apik kualitas apik
Kerugian: bahan sing diwatesi mung timah tembaga timah magnesium seng bisa digunakake kanggo casting nganti saiki. 
Piranti sing larang, lan alat sing larang regane

Obrolan aliran mati: 

Zinc Alloy die casting (2)

Perawatan permukaan casting casting:

1. Lukisan
2. Lapisan bubuk
3. Plating
4. Anodisasi oksida
5. Polishing, sanding
6. Lukisan minyak
7. Kepala blasting
 

Kerusakan utama casting casting

Ing njero: Stomata, bolongan nyusut, bolongan pasir, longgar
Lumahing: Retak, pemisahan kadhemen, jinis salah, billet gedhe banget, gelembung, celengan karbon, 
tancep cetakan, galur, sag, tilak, pockmark, scouring, retak, drum ndhuwur, tindikan

Die-casting minangka salah sawijining metode pambentuk logam sing paling maju. Kanthi paningkatan teknologi die-casting terus-terusan, 

paduan casting wis ora diwatesi mung ing logam non-ferrous kayata seng, aluminium, magnesium lan tembaga. Ukuran lan bobot mati-

bagean casting uga bakal saya mundhak nalika tenaga mesin casting bisa saya tambah, mula prospek mati casting jembar banget.

Proses casting mati nduweni Kaunggulan uga ana watesan. Kualitas, kualitas lan biaya produk 
diproses kanthi proses sing beda-beda beda. Cara milih pamrosesan produk sing pas 
proses ing proses produksi mbutuhake kita milih.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane