Casting Paduan Aluminium

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Desain khusus ditampa.

Pesenan OEM / ODM olèh.

Kita khusus ngasilake miturut spesimen utawa cetakan klien. Hubungi kita kanthi bebas 

minangka kanca apik yen sampeyan kasengsem karo produk lan layanan.

Bagian casting casting presisi tinggi bea cukai

Cetakan nyiyapake lan nggawe Jinis Growong / muti-growong kanggo bagean padha / growong kulawarga
2-3 diganti cetakan kanggo ijolan
materi SKD61, H13, Dievar, QDN, 8407, 2234V, TQ1, 2343, 45 # Baja, lsp
ukuran Miturut gambar utawa conto.
proses Polandia / Pasir blasting / EDM / Tekstur / Grind / Pra-perawatan / Quenching / mesin CNC /
nglereni kawat / Annealing / lsp
Bagean casting casting Materi baja campuran, baja, aluminium, lsp.
Rampung / Surf Lapisan bubuk / Plated / Lukisan anodizing / Sand blasting / Plated nikel /
dilapisi listrik / Galvanis / lsp
Desain Piranti Lunak CAD / UG / Pro-E / Solid works / JSCAST-V8 / Flow 3D /
Sertifikat ISO, SGS, Rohs
Bagean casting casting Lamaran Komponen lan komponen logam presisi / Periferal komputer / Komponen elektronik konsumen / Alat medis / komponen industri / Komponen telekomunikasi / suku cadang otomotif / Perumahan ringan / Aksesoris mebel


Kauntungan

1. Nawakake video lan foto kanthi rincian sajrone produksi.

2. Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran perakitan kanggo ndeteksi fungsi lan kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake 0 tingkat bali

3. Pesenan 99% bisa dipesthekake wektu pangiriman

4. Bahan sing digunakake optimal

5. Rega pabrik sing kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

6. Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane