Budaya

Visi perusahaan (nggambarake posisi lan kapercayan manajemen puncak)

A. Dadi pemasok paling kompetitif ing industri mesin presisi

B. Kanthi peralatan sing apik lan teknologi sing luar biasa kanggo dadi panyedhiya layanan sing paling apik ing industri mesin presisi

C. Nggawe pemasok mesin presisi profesional sing berkualitas tinggi

Misi perusahaan: (kanthi wujud tanggung jawab sosial tartamtu)

Nggawe mesin presisi CNC minangka operator, ngasilake rega kanggo para pelanggan lan nyadari panen dobel semangat karyawan lan peradaban materi.

Kebijakan kualitas:berorientasi kualitas, keunggulan; dandan terus, kepuasan pelanggan

Kebijakan lingkungan:ngirit energi lan nyuda sampah; nglindhungi bumi lan nyegah polusi;

Kita kudu netepi undang-undang lan peraturan, nyengkuyung program hijau, nggawe pelatihan lan ningkatake kanthi terus-terusan.

Nilai inti: kerja kanthi tliti, penghasilan lan pengeluaran, manajemen integritas, prestasi pelanggan.

"Pelanggan" ing kene tegese makili pelanggan, karyawan, panyedhiya, perusahaan lan masyarakat!

Filsafat bisnis: perjuangan, inovasi, persahabatan lan pengabdian, pragmatik lan efisien.

Perjuangan:kerja sregep minangka prilaku saben kita supaya bisa kerja keras. Sawise mudhun, kita bakal ngilangi. Mula, kita negesake manawa kudu tetep bebarengan, nyengkuyung ngungkuli pas wektune, nolak ora mikir bisa maju;

Pengembangan lan Inovasi:inovasi bisa nggedhekake papan kaslametan perusahaan. Kanthi premis tundhuk karo peraturan, kabeh karyawan bisa melu ing pirang-pirang bidang kayata inovasi sistem lan inovasi proses liwat kegiyatan pasinaon ekstensif, supaya bisa mujudake kabeh inovasi staf;

Persaudaraan lan pengabdian:wong sing duwe tujuan minangka filsafat bisnis inti Jixin. Kita nyengkuyung budaya kulawarga lan supaya anggota kulawarga saka saindenging jagad iki manunggal lan padha tresna-tinresnan, nglumpukake kekuwatan, gelem menehi kontribusi, tetulung, tresna marang kerja lan tresna marang Wally, lan nganggep perusahaan kasebut omah;

Pragmatik lan efisien:kanthi mentalitas persatuan, kerja sama tulus lan ora nate tanggung jawab, kita bisa nggayuh tujuan kanthi efisien. Liwat mekanisme efektif, kita bisa komunikasi kanthi efektif, mengkoordinasi lan ngrampungake masalah kanthi sampurna, diwiwiti kanthi pungkasan.