Injeksi Plastik

  • Injection Molds Parts

    Injeksi bagean cetakan

    Minangka cetakan injeksi plastik terkemuka ing China, kita duwe spesialisasi kanggo nggawe macem-macem cetakan injeksi plastik kanggo otomotif, peralatan rumah tangga, peralatan medis, elektronik lan peralatan olahraga, uga aplikasi OEM industri umum. Perusahaan kami kalebu area lokakarya luwih saka 3.800 meter persegi, diubengi transportasi sing trep. Saiki, klompok kita tekan luwih saka 150 produsen alat sing apik ing China lan aset modal nganti luwih saka 15 yuta RMB. Kapasitas kita yaiku ...