Komponen Nguripake ALuminum CNC

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Bagian Nguripake CNC :

Mesin bubut CNC ngaktifake puteran plastik lan logam kanthi kecepatan dhuwur lan kualitas dhuwur. Proses puterane ngidini nggawe géométri eksternal rumit lan internal. Kapasitas balik kita kasedhiya kanggo siji-off nganti produksi komponen sampeyan. Uga mesin panggilingan panggilingan kanthi menara alat kanthi efisiensi luwih dhuwur.

Kauntungan mesin panggilingan giliran

(1) Cekak rantai proses produksi produk lan tingkatake efisiensi produksi. Pemrosesan gabungan puteran lan panggilingan bisa ngrampungake kabeh utawa paling tata cara pangolahan sekaligus, saengga bisa nyuda rantai proses manufaktur produk. Kanthi cara iki, ing siji tangan, wektu pambiyantu produksi sing disebabake amarga owah-owahan kertu instalasi saya suda, lan siklus produksi lan wektu tunggu peralatan alat uga dikurangi, sing bisa nambah efisiensi produksi kanthi signifikan.

(2) Kurangi jumlah clamping lan tambah akurasi pangolahan. Pangurangan jumlah pemuatan kertu ngindhari akumulasi kesalahan amarga konversi benchmark posisi. Sanalika, umume peralatan pemrosesan komposit penggilingan duwe fungsi deteksi online, sing bisa nyadari deteksi posisi lan kontrol presisi data kunci ing proses manufaktur, saengga bisa nambah akurasi produk.

(3) Ngurangi ruang lantai lan biaya produksi. Sanajan rega siji unit peralatan pemrosesan komposit panggilingan cukup dhuwur, amarga nyuda rantai proses manufaktur lan nyuda peralatan sing dibutuhake kanggo produk, uga nyuda jumlah perlengkapan, area lokakarya lan biaya pangopènan peralatan, kanthi efektif bisa nyuda aset tetep sakabehe, Biaya investasi, operasi produksi lan manajemen. "

Machining bagean CNC Machining

MAX cnc mesin OD ing 300X300mm

Kekasaran permukaan: Ra≤0.1μm

Precision: +/- 0.005mm ~ +/- 0.02mm

Format gambar: PDF, JPEG, AI, PSD

Kontrol toleransi minimal ing +/- 0.01mm. 

Proses: Mesin cnc khusus, Proses liyane kalebu forging cap panas, forging kompresi

Produk jenenge Cnc Machining bagean
Ukurane Ukuran khusus
Precision +/- 0.005mm ~ +/- 0.02mm
Lamaran kanggo mesin topeng bedah
Sertifikasi ISO9001: 2008 , IATF16949, ROHS
Kapabilitas Material Aluminium, Kuningan, Gangsa, Tembaga, Logam Hardened, Logam larang, Baja tahan karat, waja waja
Jinis Broaching, Drilling, Etsa / Mesin Kimia, Mesin Laser, Penggilingan, Layanan Mesin liyane, Prototyping Cepet, Turning, EDM Kawat
Struktur cetakan Suwine

Proses Inspeksi

 ALUMINUM CNC TURNING COMPONENTS

Kauntungan

1) Nawakake video lan foto kanthi rincian sajrone produksi.

2) Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran perakitan kanggo ndeteksi fungsi lan kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake 0 tingkat bali

3) Pesenan 99% bisa dipesthekake wektu pangiriman

4) Bahan sing digunakake optimal

5) Layanan online 24 jam

6) Rega pabrik sing kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

7) Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: