Mesin Plastik CNC

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Bagian mesin CNC biasane digunakake kanggo proyek sing mbutuhake siji-off nganti atusan bagean. Saka plastik nganti logam, saka jumlahe nganti kebutuhan produksi massal utawa minangka sambungan bridging antarane desain konsep lan produksi lengkap, uga siji pesenan pra-produksi kanthi jumlah kustom

Fitur

Materi baja karbon, baja campuran, tembaga, stainless steel, lsp.
Ukurane M2-M36. Selaras miturut gambar sampeyan.
Layanan OEM, desain, disesuaikan
Perawatan lumahing Passivasi
* Polesan
* Anodizing
* Sand blasting
* Listrik (warna, biru, putih, seng ireng, Ni, Cr, timah, tembaga, perak)
* Lapisan oksida ireng
* Panas-mbuwang
* Panas-panas galvanis
* Minyak tahan karat
Sertifikat ISO9001: 2008, ISO14001: 2004, ROHS
Lamaran Suku Cadang 、 Alat Listrik 、 Piranti Komunikasi 、 Piranti Medis
Kontrol kualitas Standar ISO, inspeksi kisaran 100% Seluruh produksi
Layanan sawise-sales Kita bakal ngetutake saben pelanggan lan ngatasi kabeh masalah sing wareg sawise adol

Kauntungan

1. Nawakake video lan foto kanthi rincian sajrone produksi.

2. Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran perakitan kanggo ndeteksi fungsi lan kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake 0 tingkat bali

3. Pesenan 99% bisa dipesthekake wektu pangiriman

4. Bahan sing digunakake optimal

5. Rega pabrik sing kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

6. Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.

CNC machining


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • PRODUK Gandhengane