Mesin Plastik CNC

  • Plastic CNC Machining

    Mesin Plastik CNC

    Bagian mesin CNC biasane digunakake kanggo proyek sing mbutuhake siji-off nganti atusan bagean. Saka plastik nganti logam, saka jumlah sethithik nganti kebutuhan produksi massal utawa minangka sambungan bridging ing antarane desain konsep lan produksi lengkap, uga siji pesanan pra-produksi kanthi jumlah khusus Bahan Baja karbon, baja paduan, tembaga, stainless steel, lsp . Ukuran M2-M36. Disesuaikan miturut gambar sampeyan. Layanan OEM, desain, Passivation perawatan lumahing khusus ...