Aksesoris Mesin EDM

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Bagian Mesin EDM

Dasar proses EDM gampang banget yaiku percikan listrik digawe ing antarane elektroda karo bahan konduktif listrik, biasane ditrapake kanggo sawetara kunci utama, cetakan plastik, undercut lan area cilik, lan liya-liyane, kemampuan fasilitas kita kanggo bahan kerja kandel nganti 16 inci, lan sudut taper nganti 30+ derajat, Kita bisa ngatasi bagian kerja nganti 25,6 "x 16" x 17,75 ″.

Pemotongan kawat sing apik bisa ngasilake wujud lan sudut sing sejatine nganti 0,001 "kanthi diameter kawat minimal 0,003". Kita bisa njaga toleransi sing kenceng kaya ± .0008 ”. Kapabilitas kita uga kalebu pengeboran EDM bolongan cilik saka diameter 0,013 - .120 "ing bahan keras utawa alus.

Jinis Produk
Materi Tembaga, baja karbon, baja campuran, tembaga, stainless steel, lsp.
Ukurane Disesuaikan miturut gambar sampeyan.
Layanan OEM, desain, disesuaikan
Toleransi +/- 0,01mm nganti +/- 0,002mm
Perawatan lumahing Passivasi
* Polesan
* Anodizing
* Sand blasting
* Listrik (warna, biru, putih, seng ireng, Ni, Cr, timah, tembaga, perak)
* Lapisan oksida ireng
* Panas-mbuwang
* Panas-panas galvanis
* Minyak tahan karat
Sertifikat ISO9001 , IATF16949 , ROHS
MOQ MOQ Kurang
Wektu pangiriman Sajrone 15-20 dina kerja sawise nampa utawa nampa pembayaran
Lamaran Suku Cadang 、 Alat Listrik 、 Piranti Komunikasi 、 Piranti Medis
Kontrol kualitas Standar ISO, inspeksi kisaran 100% Seluruh produksi
Layanan sawise-sales Kita bakal ngetutake saben pelanggan lan ngatasi kabeh masalah sing wareg sawise adol
Pelabuhan Pengiriman Shenzhen
Bayaran TT; 30% mbayar deposit kanthi T / T sadurunge produksi, saldo sing kudu dibayar sadurunge dikirim.

Kauntungan

1. Nawakake video lan foto kanthi rincian sajrone produksi.

2. Ngasilake miturut akurasi gambar, pangukuran perakitan kanggo ndeteksi fungsi lan kontrol kualitas sing ketat kanggo mesthekake 0 tingkat bali

3. Pesenan 99% bisa dipesthekake wektu pangiriman

4. Bahan sing digunakake optimal

5. Layanan online 24 jam

6. Rega pabrik sing kompetitif kanthi kualitas lan layanan sing padha

7. Cara kemasan sing paling cocog kanggo macem-macem produk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: