goleki domain sampeyan

Kualitas apik minangka karakter sing apik, kualitas apik yaiku ngupayakake Voerly kaya biasane!

Budaya Perusahaan

Nggawe mesin presisi CNC minangka operator, ngasilake rega kanggo para pelanggan lan nyadari panen dobel semangat karyawan lan peradaban materi.

Tampilan Produk

Kanthi layanan berkualitas tinggi lan reputasi apik, Wally terus maju ing industri mesin presisi CNC.

ndeleng liyane
  • 1
  • 2
  • 3

Dongguan Voerly Machinery Technology Co., Ltd. didegaké ing wulan Juni 2002, independen saka departemen pasar jaban rangkah mesin qianrunshun. Dununge ana ing Kota Changping, Kutha Dongguan, Provinsi Guangdong, China. Iki minangka perusahaan teknologi tinggi kanthi kemampuan komprehensif sing kuat ing pamrosesan bagean mesin presisi, desain peralatan, pengembangan lan produksi, lan desain lan pangembangan radiator. Proses produksi utamane kalebu mesin presisi CNC, pemrosesan bubut CNC, lan Stamping sing nggawe, paku keling, perakitan, lan liya-liyane. Produk kasebut kalebu: proses peralatan peralatan medis, pamroses bagean peralatan komunikasi, pamrosesan bagean-bagean mobil, pamrosesan produk militer, pamrosesan konektor, radiator proses modul lan lapangan liyane.

Kanthi layanan berkualitas tinggi lan reputasi apik, Wally terus maju ing industri mesin presisi CNC. Ora mung terus ningkat ing pamrosesan bagean sing ora standar, nanging uga menehi kemajuan gedhe ing proses modul presisi, pamrosesan produk radiator, pamrosesan presisi, lsp. Nyedhiyakake layanan tambah nilai kanggo para pelanggan ngrampungake pengadaan siji-sijine.

sinau luwih lengkap