Mesin Alminum CNC

  • EDM Machining Accessories

    Aksesoris Mesin EDM

    Bagian Mesin EDM Dhasar proses EDM gampang banget yaiku percikan listrik digawe ing antarane elektroda karo bahan konduktif listrik, biasane ditrapake kanggo sawetara kunci utama, cetakan plastik, undercut lan area cilik, lan liya-liyane, fasilitas kita kemampuan kanggo kerjane kerjane nganti 16 inci, lan sudut taper nganti 30+ derajat, Kita bisa ngatasi bagean nganti 25,6 "x 16" x 17,75 pi bahan kerja. Nglereni kawat sing apik bisa ngasilake wujud lan sudut sing sejatine nganti ...
  • ALuminum CNC Turning Components

    Komponen Nguripake ALuminum CNC

    Bagian Puteran CNC: Mesin bubut CNC ngaktifake puteran plastik lan logam kanthi kecepatan dhuwur lan kualitas dhuwur. Proses puteran ngidini nggawe géométri eksternal rumit lan bolongan internal. Kapasitas balik kita kasedhiya kanggo siji-off nganti produksi komponen sampeyan. Uga mesin panggilingan panggilingan kanthi menara alat kanthi efisiensi luwih dhuwur. Kauntungan mesin panggilingan giliran (1) Cekak rantai proses produksi produk lan tingkatake efisiensi produksi. Tur ...
  • Aluminum CNC Milling Parts

    Bagian Pengilangan CNC Aluminium

    Napa milih kita: 1.Kami pabrik kanthi pengalaman mesin cnc luwih saka 20 taun. 2. Proksi 95% produk langsung diekspor menyang Amerika Serikat / Kanada / Australia / Inggris / Prancis / Jerman / Bulgaria / Polandia / Italia / Walanda… Kualitas terjamin. 3. Umume mesin kita dituku saka Amerika Serikat lan Jepang, kayata merek HAAS (sumbu 3, mesin penggilingan cnc 4-asxis), Brother, TSUGAMI (mesin putar 6 sumbu), Miyano lan liya-liyane. dadi kita bisa nggawe bagean presisi tinggi miturut syarat toleransi sampeyan. 4 ....