Kepiye masa depan spesialis mesin NC lan carane milih?

Ing China, spesialisasi mesin CNC wis dadi universal ing dasawarsa kepungkur, lan pabrikan alat mesin CNC uga mekar ing endi wae. Ambang perusahaan mesin NC saya suwe saya mudhun, lan aplikasi teknologi khusus mesin NC luwih akeh digunakake. Yaiku pamitan karo jaman gedang lan bedhil.

Kanthi munggah Internet ing taun-taun pungkasan, saya akeh wong enom sing ngoyak kerja Internet, sing nyebabake kekurangan bakat ing industri mesin NC. Budidaya profesional mesin NC ora cocog. Sampeyan uga padha ing bidang riset lan pangembangan alat mesin CNC. Inovasi teknologi profesional mesin CNC ora bisa dipisahake karo peralatan lan teknologi. Ing analisis pungkasan, kurang panuntun dhumateng para profesional mesin CNC minangka salah sawijining sebab penting yen teknologi kontrol angka domestik ketinggalan Jepang lan Jerman.

Teknologi kontrol angka, uga dikenal minangka teknologi kontrol numerik komputer, minangka teknologi kanggo nyadari kontrol program digital liwat komputer. Instruksi mikro sing digawe komputer liwat proses pamrosesan dikirim menyang piranti drive servo kanggo nyopir motor utawa aktuator hidrolik kanggo nyopir peralatan supaya bisa mlaku. Profesional CNC minangka personel sing ngrampungake seri operasi lan bakat teknis sing profesional. Saiki, bakat kaya umume umume bisa dipikolehi saka rong saluran: siji yaiku bakat sing dilatih dening sekolah pelatihan profesional mesin NC; liyane yaiku bakat profesional lan teknis CNC sing tuwuh sawise operator sinau teknologi CNC liwat pelatihan perusahaan ing lapangan kerja.

Ing jaman nganyari produk, kualitas lan presisi produk luwih ketat, lan syarat kanggo spesialis mesin CNC uga luwih dhuwur lan luwih dhuwur. Kurang bakat ing spesialisasi mesin CNC nyebabake kekurangan bakat ing pasar kerah biru. Ing mbesuk, iki uga bakal dadi salah sawijining kategori bakat supaya perusahaan bisa urip.


Wektu kiriman: Okt-12-2020