Kepiye kita kudu milih produsen bubut CNC berkualitas tinggi

Sumber daya pemasok utama industri pemrosesan mekanik bermutu tinggi terkonsentrasi ing wilayah Delta Sungai Mutiara lan Delta Sungai Yangtze, ing endi cacahe pabrikan pemrosesan CNC uga klompok sing akeh banget. Dadi, carane milih pabrik pemroses bubut kanthi akurat? Teknologi mesin Wally bakal ngobrol karo sampeyan babagan:

Kaping pisanan, sadurunge milih pabrik pemrosesan bubut CNC, kita kudu ngerti manawa pabrikan mesin bubut berkualitas tinggi duwe kualitas kasebut, kepiye cara nggawe standar kualitas tinggi?

1. Produsen bubut CNC berkualitas tinggi luwih dhisik kudu ndeleng gambar lan budaya perusahaan. Alesan dhasar kenapa angel mbentuk budaya ing industri mesin yaiku kualitas karyawan umume kurang. Yen pabrik pemroses bubut CNC duwe citra eksternal lan budaya perusahaan sing apik, nuduhake manawa manajemen perusahaan perhatian banget, lan duwe pelatihan staf lan akumulasi budaya sing apik banget Karakteristik pemasok kualitas.

2. Bahan nomer loro pabrik pemrosesan bubut CNC berkualitas tinggi yaiku manajemen dhasar 7S. Yen dibandhingake karo industri elektronik, 7S ing industri pemrosesan mekanik luwih angel ditindakake. Yen pengaturan lan mbenerake 7S ing bengkel kasebut apik banget, kita kudu nindakake tugas sing apik banget ing divisi area 7S, Produsen penempatan material lan operasi standarisasi bisa nyuda kedadeyan akeh produk sing rusak, pangiriman bakal luwih tepat wektu.

3. Priksa implementasi rinci sistem manajemen perusahaan, proses pamrosesan kutipan, proses pangiriman pesanan, proses pangembangan proses, proses kontrol kualitas lan proses sistem. Yen kondhisi ing ndhuwur dipenuhi, nuduhake manawa operasi perusahaan uga apik lan duwe ciri pabrik pemrosesan bubut CNC berkualitas tinggi. 

Kanthi tembung, pabrikan CNC bubut sing apik duwe citra eksternal lan tim manajemen diwasa sing apik, lan operasi jangka panjang nggawe swasana budaya perusahaan sing apik. Visi teknologi mesin volley yaiku mesin presisi bisa mbantu inovasi teknologi. Muga-muga bisa dadi prosesor sing luar biasa ing bidang pangolahan mekanik lan menehi kontribusi kanggo inovasi lan teknologi China.


Wektu kiriman: Okt-12-2020