Kontrol akurasi mesin mesin bubut CNC ing produksi

Kontrol akurasi mesin mesin bubut CNC ing produksi

Pengaruh akurasi mesin bubut CNC umume disebabake sawetara alasan ing ngisor iki, siji yaiku alasan peralatan, sing nomer loro yaiku masalah alat, sing nomer telu yaiku program, nomer papat yaiku kesalahan tolok ukur, dina iki teknologi mesin Wally lan sampeyan nggambarake kanthi ringkes aspek.

1. Akurasi mesin lathe CNC sing disebabake dening peralatan umume disebabake kesalahan sistem mesin kasebut dhewe lan kesalahan sing nyebabake runout alat mesin kasebut. Ing proses nggunakake alat mesin, bagean inti kayata sekrup timah dipakai, nyebabake paningkatan celah, lan kesalahan alat mesin sing luwih gedhe, sing bakal nyebabake akurasi mesin mesin bubut CNC;

2. Ing proses pemrosesan bubut NC, penting banget milih alat pemotong. Alat sing ora cocog bakal nyebabake beban mesin sing dhuwur banget lan alat sing dienggo cepet banget, sing bakal nyebabake presisi lathe CNC ora bisa memenuhi syarat produk;

3. Parameter pemotongan sing ora wajar sing ditemtokake sajrone program uga dadi salah sawijining sebab akurasi mesin lathe CNC ora bisa dijamin. Parameter nglereni feed lan revolusi kudu disetel kanthi nggabungake alat, karakteristik materi lan peralatan, supaya akurasi mesin mesin bubut CNC;

4. Ing proses pemrosesan bubut NC, kesalahan produk ing datum uga minangka salah sawijining sebab akurasi mesin lathe CNC ora bisa memenuhi syarat. Liwat kombinasi puteran lan panggilingan, wektu clamping bisa dikurangi nganti bisa, sing bisa nyuda pengaruh pangolahan sekunder ing akurasi mesin lathe CNC sing disebabake dening owah-owahan datum.

Konten ing ndhuwur yaiku teknologi mesin volley kanggo kabeh wong supaya bisa nuduhake topik akurasi mesin bubut CNC, kanthi pangarep-arep bisa menehi referensi mesin mesin CNC.


Wektu kiriman: Okt-12-2020